Bize Ulaşın

0 212 606 05 00

Adres : İsmetpaşa Mah. 111 Sok. No:61/A 34240
Sultangazi / İSTANBUL

Ürünler |



Ürünler | Petek Temizleme ve Koruma Kimyasalı




Petek Temizleme ve Koruma Kimyasalı



Geri Dön


Eryıl Makine Petek Temizleme ve Koruma Kimyasalları

 

Eryıl Makine petek temizleme ilaçları asidik özellikleri açısından dengelenmiştir ve bu sayede kullanıcılarımız petek temizliği yaparken tesisata verdikleri ilaç herhangi bir zarar vermez, aynı zamanda petek temizleme makineleri içindeki dolaşım borularını eritmez. Ürünlerimiz 1 litrelik, 5 litrelik, 10 litrelik ve 30 litrelik kutular olmak üzere satılmaktadır. Eryıl makina petek koruma kimyasalı ise temizlik yapılan tesisata veya araçlara kalıcı olacak şekilde bırakılır ve boru hatları üzerinde tabaka oluşturarak koruma sağlaması amaçlanır.

 

Kullanım Talimatı

 

1. Adım (Ön Temizleme): Kombideki gidiş- dönüş boruları sökülür ve makinenin hortumları bağlanır. Makine ısıtma özelliği devreye alınmadan çalıştırılır. Böylece sistemin ön temizliği yapılmış olur.


2. Adım (İlaçlı Temizleme): Eryıl temizleme kimyasalı depo içerisindeki temiz suya katılır. Isıtma sistemi çalıştırılır. İdeal sıcaklık 40°C ile 50°C arasındadır. Sirkülasyon tesisat temizlenene kadar devam eder.


3. Adım (Durulama): Sistem temizlendikten sonra makinenin deposu boşaltılır ve temiz su doldurulur. Temiz su ile sirkülasyon yapılır ve işlem sonlandırılır. Son olarak sisteme su ekleyip çalışmaya hazır hale getirin. Radyatör ve peteklerin havasını almayı unutmayın.